Bu haber kez okundu.

Göknas Mühendislik, Doğalgazda Kaliteli Hizmet Sunuyor
banner229

Siirt'te hizmet ettikleri günden beri Siirt'in güvenini kazanan ve çalışmalarıyla da müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan GÖKNAS Mühendislik, doğalgaz alanında Siirt'in ilk tercihi olmayı başardı.

Gelişen ve değişen teknolojiyle birlikte artık soba kömürü değiştirmekmiş, yanan odun veya kömürün evimizi kirletmesiymiş, sıcak suyumuz bitmiş gibi cümleleri rafa kaldırmanın zamanı sizce de gelmedi mi?

Göknas Mühendislik olarak siz değerli müşterilerimize her zaman doğru kararları vermeleri için bir telefon kadar yakınınızdayız.

Yetkililer tarafından kapınıza kadar getirilen doğalgaz tesisatını, evinize bırakında biz döşeyelim. Göknas Mühendislik olarak Siirt doğalgaz tesisatınızı, kaliteli güvenilir bir şekilde evinize veya işyerinize döşeyelim.

Bir mühendislik firması olan GÖKNAS Mühendislik danışmanlık hizmetleri vermekle birlikte işletmelerdeki yapı değişikliği ve tadilat hizmetleri de siz değerli müşterilerine sunmaktadır.

Üreticiden, Firmadan direk bağlantılı olarak en az marafla müşteriye hizmet vermek Yüksek kaliteyi az maliyetle sunuyor.

Sektörde lider kururmumuzu geliştirerek devam ettirmek, yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sağlamak kaliteyi hizmetle birleştirerek sorunsuz iş yapmak.

  • Siirt doğalgaz firmaları arasında GÖKNAS firmasını tercih etmenizin birçok nedeni vardır.

  • Göknas Mühendislik firması olarak Sibadaş yetkili bayisiyiz.

  • Göknas Mühendislik ücretsiz keşif imkânımız ile evinizin veya işyerinizin doğalgaz tesisatını sizler için planlayıp sizleri bilgilendirelim.

  • Birçok kombi markasının bayiliğini üstlenmiş durumdayız. Bu yüzden sizler için en uygun kombi modelini sizlere rahatlıkla sunabilmekteyiz.

  • Göknas Mühendislik olarak tesisatınız da, kaliteli, dayanıklı ve yerine göre tesisat malzemeleri kullanmaktayız.

Göknas Mühendislik ile birlikte evinizi ve ofisinizi daha çok seveceksiniz.

Göknas doğalgaz tesisatına sahip olduktan sonra hem eviniz hem de bütçeniz emin ellerde olacak. Doğalgaz kullanmanız ile evinize birden fazla temizlik saati uygulamanıza gerek kalmayacak.

Kötü hava koşullarında sobadan sızan karbonmonoksit gazı size ve sevdiklerinize zarar vereceğini biliyorsunuz. Doğalgaz havadan daha hafif olduğu için gaz kaçağı gibi olumsuz bir durumda havada asılı kalacağı için havalandırma bacasından rahatlıkla dışarı çıkacaktır. Sıcak su gereksiniminiz için elektrikli su ısıtıcılarını kullanmanıza gerek kalmasın.

Doğalgaz ile hem ısının hem sıcak su elde edinin. Sizler için en doğru karar Göknas doğalgaz tesisatına sahip olmak olacak.

Göknas Mühendislik olarak siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.

ADRES: BAHÇELİEVLER MAHALLESİ GAFFAR OKAN CADDESİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KARŞISI NO.2 SİİRT

Makine Mühendisi : NUMAN NAS                               Lokman NAS

                          0 544 864 97 56                                   0 535 630 06 61                                    

İRTİBAT TELEFONLARI: 0 484 223 25 24

Anahtar Kelimeler:
SiirtGÖKNASDOĞALGAZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barin 8 6 yıl önce

Gerçekten ilk sene bizim blok yapıldı ben şahsen onlara duacıyım ferhat