Bu haber kez okundu.

Genel Sekreter Canpolat, Köy Yollarını Denetledi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapımı sürmekte olan köy yolları denetleniyor.İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat yapımı devam eden yollarda incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü “M.Şirin YILDIRIM ile birlikte köy yolları çalışmalarını yerinde denetledi.Merkeze bağlı Bayraktepe,Ekmekçiler ve Koçlu köy yolları asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Canpolat, heyelan bölgesi için alınması gereken tedbirler konusunda yetkililere talimat verdi.

Canpolat geçtiğimiz haftalarda Eruh ilçesinde sürdürülen yol ve diğer hizmetleri yerinde görmek amacıyla bu ilçemize gitmişti. Canpolat, aralarında Genel Sekreter Yardımcısı,Yol ve Ulaşım Hizmetleri,Yapı Kontrol ile Plan Proje Müdürlerininde aralarında bulunduğu heyet incelemeler bulunmuştu.Bu incelemelerde, güvenlik yolları olarak belirlenen;Doğanca, Erkent, Bilgili köy yolu ayrımı denetlenerek, bazılarının stabilizelerinin yapılmasına karar verildi.

Kaynağını Zorova Çayının oluşturduğu grup şebeke suyunun Bayraktepe ve Sağırsu Köyleri ayrım yerlerinin çelik kapı yapılması düşünülürken Okçular Köyü içmesuyu projesi yerinde incelendi.

Daha sonra Eruh ilçe merkezine geçilerek ilçe şantiye binasının onarımının yapılması ve yeniden işlevsel hale getirilmesi için personel görevlendirilmesine karar verildi.

Ziyaret çerçevesinde; Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ziyaret edildi ve bilgi alışverişinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir 7 yıl önce

Adam gibi adam Hifzullah Canpolat. Allah yolunu açık etsin.