Bu haber kez okundu.

Fuhuş Operasyonu : 4 Gözaltı
banner229

Siirt Devlet Hastanesi'nde çalışan bazı personelin para karşılığı fuhşa yönelik yer ve müşteri temin ettiği bilgisi üzerine yapılan operasyonda 3'ü memur, 4 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Siirt Devlet Hastanesinde çalışan bazı personelin, para karşılığı fuhşa yönelik yer ve müşteri temini yaptığı şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince şahısların tespitine yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

(3) aydır sürdürülen projeli çalışma sonucunda, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü sabah saatlerinde Siirt Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde;

S. E. isimli Veri Hazırlama Memuru, O. K. İsimli Veri Hazırlama Memuru,  S. E. isimli Veri Hazırlama Memuru ve M. Ç. isimli Temizlik görevlisi olmak üzere toplam (4) şahıs Siirt Devlet Hastanesinde yakalanarak gözaltına alınmış ve tahkikata başlanılmıştır.

DEVLET HASTANESİNDEKİ FUHUŞ OPERASYONU ILE İLGILİ İDARI SORUŞTURMA BAŞLATILDI....

Siirt Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesinde çalışan bazı personelin, para karşılığı fuhşa yönelik yer ve müşteri temin ettiği istihbari bilgisi üzerine polis tarafından düzenlenen operasyon sonrasında olayla ile ilgili idari soruşturma açıldığını bildirdi.

Siirt Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Siirt Devlet Hastanesinde çalışan 4 personel gözaltına alınmış olup, gerekli idari soruşturma başlatılmıştır. Müdürlük olarak konunun takipçisi olacağız" denildi.


 

Anahtar Kelimeler:
SiirtEmniyetOperasyonFuhuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EDEP YAHU... 6 yıl önce

Dikkat ettiyseniz 4 ü de özel hizmet personeli. Nasıl ve hangi refaransla ișe alındıkları araştırılmalı.

Avatar
Ğeyro 6 yıl önce

Belliki bu şahıslar taşeron elemanıyken kadroya geçirilen elemanlardır. Bunlardan ne beklenir ki. Liyakat sahibi olmadan kadroya geçirilen bu şahıslar her zaman bu ve buna benzer şekilde suçlara bulaşacaktır.

Avatar
fatma t. 6 yıl önce

Bir de devlet memuru olacaklar. Okumuş kişiler de bunları yapıyorsa sokaktaki serseriden ne beklersin.