Bu haber kez okundu.

EVSAD’tan Akülü Tekerlikli Sandalye Yardımı
banner229

EVSAD, Siirt’te ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Evde Sağlık Hizmetleri Derneği (EVSAD) Siirt Şubesi tarafından, Kurtalan’da yaşayan bir vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kurtalan Devlet Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte 8 yaşındaki engelli çocuğa akülü tekerlikli sandalyesini teslim eden EVSAD Siirt Şube Başkanı Adnan Sevgili, engelli vatandaşlara yardımlarının süreceğini belirtti.

Katkısı olan herkese teşekkür eden Sevgili, evde sağlık hizmeti alan yaşlı, bakıma muhtaç hasta ve yakınlarına desteklerini sürdürdüklerini kaydetti.

Etkinlikte Kurtalan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Vehbi Yağız ve EVSAD Kurtalan ilçe temsilcisi Yahya Menak, Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin Yoğurtçuoğlu da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.