Bu haber kez okundu.

Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu, AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'yu Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nu Baykan İlçesi girişinde AK Parti Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz karşıladı. 

AK Parti Baykan İlçe ve Veysel Karani Belde teşkilat başkanlarını ziyaret eden Taşkesenlioğlu, Veysel Karani Beldesine geçerek türbede dua ettikten sonra beldeden ayrılarak Siirt'e geçti.

Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Gazeteci-yazar İlhami Işık, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve partililerden oluşan bir heyetle Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i konutunda ziyaret ederek bayramlaştı.

Siirt Valisi Atik, günün anısına Taşkesenlioğlu'na üzerinde Türk bayrağı motifi işlenmiş battaniye hediye etti. Taşkesenlioğlu da Vali Atik'e üzerinde Arapça yazılı bir tablo hediye etti..

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'nu ziyaret ederek il yönetimi ve partili kadınlarla bayramlaştı, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalpkulu günün anısına tiftik battaniyesi hediye etti.

Taşkesenlioğlu daha sonra Tillo ilçemize geçerek türbede dua ettikten sonra, Kayabağlar beledesine geçerek akraba ziyaretinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.