Bu haber kez okundu.

Emniyet Sağlık Personellerine Eğitim Verdi
banner229
Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında "Acil Sağlık Hizmetleri Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı Eğitim ve İşbirliği protokolü imzalanmasıyla beraber ilimiz Sağlık Müdürlüğü, Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi personellerine eğitim verildi.
Protokol kapsamında 154 Acil Sağlık Personeline adli vakalarda olay yerinde, maddi bulguların tanınması ve korunması, hukuki boyut ile sağlık personelinin sorumlulukları konularında bilgi ve tutum kazandırmak amacıyla Sağlık Müdürlüğü Acil Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi Eğitim Birimi ve Siirt Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekiplerince Eğitimler verildi.
 Eğitim sonunda Emniyet Müdürlüğünden gelen eğitimcilere plaketleri İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan ile İl Sağlık Md.Yrd. M.Şakir Özer tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazım soylu 6 yıl önce

İlk kez emniyetin eğitim verdiğini gördüm keşke devamı gelse ve halka yönelik te eğitim verseler