Bu haber kez okundu.

Edip Eker’den Siirt Halkına Teşekkür
banner229

31 Mart Yerel seçimlerinde Bağımsız Siirt Belediyesi Başkan Adayı olan Edip Eker teşekkür mesajı yayınladı. 

Edip Eker yayınladığı mesajında:“Merhabalar Birbirinden Kıymetli Siirtli Hemşehrilerim Siirt ilimizin bir evladı olarak, Evliyalar diyarı olan kadim şehrimizin bir çok alanda eksik kaldığının üzüntüsünü sizler gibi bende şahsım olarak yaşamaktaydım. 

Daha yaşanabilir bir şehir ve uzun zamandan beri gözle görülen eksiklerin gidelirmesi ve bunların bir an önce çözüme kavuşması için memleketimizin bir evladı olarak bende elimi taşın altına koymak istedim. Bu nedenle Siirt ilimizden Bağımsız Belediye Başkan Adayı oldum.

Bağımsız Belediye Başkan Adaylığım Süresince emeği geçen başta Siirt Halkımız olmak üzere bütün dost ve hemşehrilerime sonsuz Teşekkürlerimi sunarım. ayrica Adaylığım süresince yapmış olduğumuz çalışmalarda yanımızda bulunup destek veren herkese ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum.”İfadelerini kullandı.

KALIN SAĞLICAKLA

EDİP EKER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.