Bu haber kez okundu.

Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü, Kızılay'a 32 Ünite Kan Bağışında Bulundu
banner229

Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Siirt İl Müdürlüğü çalışanları, Kızılay’ın kan toplama kampanyasına destek vermek için bir günde 32 ünite kan bağışında bulundu.

Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü’nün çalışanları Kızılay’ın kampanyasına destek vermek için dün toplu olarak kan bağışında bulundu.

Kızılay Kan Merkezi görevlileri dün sabah saatlerinde Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Siirt İl Müdürlüğü’ne ait hizmet binasına gelerek sosyal mesafe ve hijyen kuralları için gerekli hazırlıklarını yaptı. Ardından kan alma işlemine başlanırken ilk kan bağışında bulunanlar arasında İl Müdürü Yusuf Berus da yer aldı.

“Kan vermek, hayat vermektir”

Berus kan bağışı yaptıktan sonra yaptığı açıklamada, “Kan vermek bir insanlık görevidir. Tüm çalışma arkadaşlarım gönüllü olarak bu kampanyaya katıldılar. “Kan vermek, hayat vermektir” sloganını benimseyerek kan bağışında bulunan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah verdiğimiz bu kanlar ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır” dedi.

Siirt il Müdürlüğü’nde bir günde 32 ünite kan bağışı toplayan Kızılay yetkilileri, böylesi anlamlı bir kampanyaya duyarlılık gösterip, kan bağışında bulunan Dicle Elektrik çalışanlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.