Bu haber kez okundu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne Siirtli Hemşerimiz Hüseyin Keskin Atandı
banner229

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Siirtli hemşerimiz Hüseyin Keskin atandı.

25 Temmuz 2019 tarihli ve 30842 sayılı Resmi Gazete'deki atama kararlarına göre; "Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6. maddesi ile 3 sayılı medyasiirt Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hüseyin Keskin atanmıştır" denildi

HÜSEYİN KESKİN KİMDİR?

Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Keskin, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı.

Yine aynı üniversitede finansman alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir. 8 Ağustos 2016 yılında Havacılık sektöründe birbirinden önemli projelere imza atan Hüseyin Keskin, İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildi.

Türk Hava Yolları’nda Yer İşletme Başkanı olarak çalışan ve Türkiye’nin en büyük yer işletme şirketi TGS’de Kurucu Genel Müdürlük yapan Keskin, İGA Havalimanına atanmadan önce sırası ile; TAV Park Genel Müdürlüğü, İDO Genel Sekreteri, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu’nun Havacılık ve Yer İşletmeden sorumlu danışmanlığı görevlerinde bulundu.

Hüseyin Keskin, TAV’ın yapımını gerçekleştirdiği Medine Havalimanı projesinde yönetim adına görev yaparak, havalimanı işletmesinin hayata geçirilmesine katkı sağladı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 5 yıl önce

hayırlı olsun.

Avatar
Adnan Erdem 5 yıl önce

Türkiyenin en başarılı bürokratı Hayırlı olsun DHMİ Çıtasını Ve Bayrakını En üst seviyeye taşıyacak İnsandır Rabbim Sizi Muvaffak Etsin

Avatar
Gariban 5 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun güzel haber . InşAllah Ankara'ya da uçuşlar başlar artık bizi Batman cilesinden kurtarır.