Bu haber kez okundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Pervari Belediyesine Vidanjör Hibe Etti
banner229

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen Vidanjör Kuka aracı, Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Pervari Belediye Başkan Tayyar Özcan’a teslim edildi. Araç, ilçeye getirilerek hizmete başladı.

Vidanjör Kuka’nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edildiğine işaret eden Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “Araç Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Pervari Belediyesine hibe edildi. 

İlçelerinde bir vidanjöre ihtiyaç olduğunu ve bunun da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından giderildiğini ifade eden Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “ilçemize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun için gerekli olan teçhizatları da devletimiz karşılıyor dedi.

Pervari İlçemizin mahallelerinin büyüdüğüne ve hizmet alanlarının da dolaylı olarak genişlediğine dikkat çeken Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçemizin büyük bir eksikliği giderildiğini,Vidanjörün Pervari İlçemiz ve çevre köylerimize büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Hibenin yapılması aşamasında bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Sayın Osman Ören’e, İl Başkanımız Sayın Ekrem Olgaç’a, Pervari halkı adına teşekkür eden Başkan Özcan, Vidanjörün Pervari İlçemize ve bölgemize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.