Bu haber kez okundu.

Belediye Başkanı Özcan’a Vatandaşlardan Yoğun İlgi
banner229

Pervari halkının gönlünde taht kuran ve yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a ilçe halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Seçim çalışmaları nedeni ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özcan, vatandaşların dert ve sorunlarını dinledi. Vatandaşlara Pervari’nin yarını ile ilgili projelerini anlatırken “Biz vaat etmiyoruz yapıyoruz. Geçmiş dönemlerde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek projelerini anlattı.

Başkan Özcan, projelerimizin bir kısmını geçen dönemde yaptıklarını ve bu dönemde sizlerin oyları ile belediye Başkanı tekrar olduğumuzda verdiğimiz tüm sözleri geçmişte olduğu gibi bu dönemde de yapacaklarını belirtti.

Bu hizmetlerin temelini ise vatandaşımızla kurduğumuz kardeşlik ortamı sağlamakta. Bu vesile ile bizlere teveccüh gösteren ve fikirleri ile gelişime katkı sağlayan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyor, muhabbetini, bizlere gönlünü açan, sevgisini esirgemeyen bütün mahalle sakinlerimize de şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Bilgi işlem teknolojilerini iyi kullanarak belediyemizin hizmet kalitesini artıracağız. Vatandaşlarımıza çok daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verebilir bir belediyecilik anlayışı içinde olacağız. Her zaman dediğimiz gibi gönül belediyeciliğini en iyi şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

İnanıyorum ki hizmetlerin başarısının yanı sıra uygulamasının da doğru tespiti ile Pervari Belediyemiz olması gerektiği gibi siz değerli vatandaşlarımızın kendi belediyesi olacaktır. Halkımızın teveccühü ile tekrar göreve geldiğimizde belediye personelimiz ve halkımızla büyük bir aile olacağız. Pervari ilçemizi el birliği ile marka İlçe yapacağız " şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.