Bu haber kez okundu.

 BAZ İSTASYONLARI TEHLİKE SAÇIYOR
banner229
İlimizdeki baz istasyonları insan sağlığı açısından büyük tehlike saçıyor. Bir çok il ve ilçede artık bu baz istasyonlarının yerleşim biriminin dışına çıkarılması için girişimlerde bulunuyor.
İlimizde ise sayıları her geçen artış gösteriyor İl merkezinde birçok apartmanın damına rastgele yerleştirilen baz istasyonları çevredeki insanların sağlığını olumsuz bir şekilde etkiliyor.
Siirt’ te üstten ya da yüksekçe bir yerden bakıldığında olayın vahametinin daha iyi anlaşıldığı bu konuda vatandaş ne düşünüyor? İşte vatandaşımızın görüşleri. Kalp hastalıkları gibi birçok hastalığın artmasının sebebinin baz istasyonlarının yaydığı radyasyon olduğunu öne süren vatandaşlar, Şirketlerin vurdumduymaz bir şekilde davrandığını ve duyarlılık göstermediğini belirterek, yetkililere çağrıda bulunarak baz istasyonlarının insan sağlığına en az zarar verecek yerlere kurulması gerektiğini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli 9 yıl önce

bu konuda gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkürlerimi sunarım.yalnız bu konuda vatandaşın müracaat edeceği ilgili birimleri bildirirseniz bu konuda aydınlanmış olacağız.şimdiden teşekkürler