Bu haber kez okundu.

Baykan’da Bir İlk, Köylerde İlaçlama Çalışmaları Başladı
banner229

Baykan’a bağlı köylerin tarihinde bir ilk gerçekleştiriliyor. Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ un talimatlarıyla Baykan’a bağlı köylerde mevsimsel zararlı böceklere karşı ilaçlama çalışması yapılmaya başlandı.

Sadece Baykan merkezi değil tüm köylerin sorumluluğunu üstlenerek köylerde yaşayan vatandaşların da sağlığı bizim için önemlidir diyen Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç yaptığı açıklamada, “Köylerin tarihinde bir ilki gerçekleştirecek olmak bizlere vatandaşlarımız adına büyük bir onur veriyor. Tüm Köylerimiz aynı mahallelerimiz gibi ilaçlama hizmetlerinden yararlanacak demiştik.

İlçe Özel İdaresi Maddi İmkanlarıyla aldığımız haşere ilacı ve lavra ile mücadele ilacını 30 Köyümüz ve ulaşabileceğimiz mezralarına ilk defa getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımızın genel sağlığını her zaman maddi imkanlarımız ve fiziksel imkanlarımız dahilinde önceliklendireceğiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Tüm Vatandaşlarımıza, Ailelerine selamlarımı iletiyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.