Bu haber kez okundu.

Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç, Kurtalan'da Maske Denetiminde Bulundu
banner229

Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç,  Kurtalan'da maske denetimi yaptıktan sonra,İlçe İdare Şube Başkanları ile  Covid-19 Salgını ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç, Kurtalan'da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın hallerini hatırlarını sormak, hasbihal etmek amacıyla ilçe idare şube başkanları ile birlikte Kurtalan merkezde maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilip edilmediğini kontrol etmek, aşılama çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla Kurtalan merkezde incelemelerde bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının son günlerde ilçemizde de artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemler hakkında yerinde incelemelerde bulunan Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç, “Salgınla mücadele kapsamında her türlü tedbiri en hızlı ve en üst seviyede alarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Kıymetli Kurtalanlı vatandaşlarımızdan tedbiri elden bırakmamalarını ve maske mesafe ve hijyen kurallara uymalarını rica ediyorum." İfadelerini kullandı.

Ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaflar, bu süreçte alınan tedbirlerin ve denetimlerin olmasından dolayı memnuniyetlerini bildirdiler.

 KAYMAKAM TUNÇ KURTALAN İDARE ŞUBE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kurtalan'da Covid-19 Salgını ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve aşılama çalışmalarını yerinde değerlendirmek amacıyla Kurtalan’da toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanı Cafer Çetin, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cafer Alibekiroğlu ve ilgili Kurum Amirleri katılımı yapıldı.

Baykan Kaymakamı / Kurtalan Kaymakam V. Mehmet Tunç başkanlığında, Kurtalan Kaymakamlığı Toplantı Salonunda “Covid-19 ile Topyekün Mücadele kapsamında aşılama faaliyetlerini hedeflenen düzeylere çekebilmek amacıyla yaptığımız geniş katılımlı toplantının sonuçlarını takip etmek, yeni tedbirler almak ve aşılama faaliyetlerimize hız vermek amacıyla İlçe İdare Şube Başkanlarımız ile genel değerlendirmeler yaptık.

Belirlediğimiz faaliyetleri en etkin şekilde koordine etmek istiyoruz. Birlikte mücadele ederek bu zorlu süreci de hep beraber vatandaşlarımızın da destekleri ile aşacağız” değerlendirmelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.