Bu haber kez okundu.

Baykan'da Bir Tırda 21 Kilo 260 Gram Eroin Ele Geçirildi
banner229

Siirt'in Baykan ilçesinde bir tırda 21 kilo 260 gram eroin ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu ticaretini İran uyruklu iki kişi tarafından gerçekleştirildiği ve bu şahıslarla birlikte bir kişinin daha arandığı belirtildi. Açıklama şöyle “Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Baykan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerimizce; 28.12.2021 günü yapılan çalışmada; ilimiz Veysel Karani Uygulama Noktasında durdurulan, E.N. idaresindeki 31… plaka sayılı gümrüklü araçta yapılan aramada, 21 kilo 260 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

Organizasyonu tüm yönleriyle açığa çıkarmak amacıyla, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmada; uyuşturucu maddeyi İran’dan temin eden, İran uyruklu A.Y. ve H.A. isimli şahıslar tespit edilmiştir.İran uyruklu şahısların yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Ele geçirilen  uyuşturucu maddeyi İstanbul’dan teslim almaya gelen S.Ç. isimli şahıs, üzerinde 5.500 dolar, 2.500 euro ve 3.500 lira ile yakalanmış, organizasyonun İstanbul’da ki sorumlusu olan N.D. isimli şahsın tespiti de yapılarak, aranması devam etmektedir.”  Denildi.

Açıklamanın son bölümünde olayla ilgili olarak gözaltına alınan  E.N. ve S.Ç. isimli şahısların adli makamlarca tutuklandığı, firari olan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.