Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan’dan Sağlık Çalışanlarına Yemek İkramı
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Korona virüsü sebebiyle canla başla mücadele eden Pervari Devlet Hastanesi ve 112 Acil ekibine yemek ikramında bulundu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve sağlıkçılar "evinde kal lütfen" ikazıyla işi olmayanların, yaşlıların ve hastaların sokağa çıkmamasını tavsiye ediyorlar.

İşte bu sağlık çalışanları hastanelerde sürekli nöbet tutarak ailelerinden, sevdiklerinden uzak kalarak hizmet vermeye, hastalara bakmaya çalışıyorlar.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan sağlık çalışanlarının moralini yüksek tutmak için yemek ikramında bulundu.

Pervari Belediyesine bağlı ekipler Devlet hastanesi ve 112 acil ekibin yanına giderek sağlık çalışanlarına öğle yemeği ikram ettiler.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, özverili çalışmalarından dolayı sağlıkçıları tebrik ederek bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Gece gündüz demeden vatandaşların sağlığı için fedakarca çalışan sağlık personelini kutlayan Başkan Özcan görevlerinde başarılar dileyerek, Pervari Belediyesi olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya da devam edecez dedi.

Sağlık çalışanları Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’a bu anlamlı ve duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.