Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Milletvekilimiz Aktay'ın Desteğiyle Pervari İlçemize Cadde Temizleme Aracı Kazandırdı
banner229
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Siirt AK Parti Milletvekili Yasin Aktay’ı makamında ziyaret ederek, Çevre Şehircilik Bakanlığından Cadde Temizleme Aracının Pervari ilçemize kazandırılması yönünde talepte bulundu.
Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Belediyenin ihtiyaçlarına binaen Ankara'da bulunmasından dolayı AK Parti Siirt Milletvekilimiz Yasın Aktay' ziyaret ederek İlçenin Alt Yapı çalışmaları sonrasında, çevre temizliğinin daha iyi yapılabilmesi adına Cadde Temizleme Aracına ihtiyaçları olduğunu ifade ederek kendisinden destek istedi.
AK Parti Milletvekilimiz Yasın Aktay' Çevre Şehircilik Bakanlığından yetkililerle görüşerek aracın Pervari’ye verilmesi konusunda talepte bulunmasının ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracın Pervari İlçesine verileceği yönünde gerekli birimlerine talimat verildiğini ve aracın Pervari ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.
Belediye Başkanı Tayyar Özcan ; Cadde Temizleme Aracının Pervari Belediyesine kazandırılma konusunda yardımları olan başta AK Parti Milletvekilimiz Yasin Aktay’a ve Çevre ve Şehircilik Başkanlığındaki yetkililere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.