Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, İftira ve Karalamalara Cevap Verdi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan Belediye'ye atılan iftiralarla ilgili yazılı açıklama yaparak söz konusu atılan iftiralarla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını ve adli süreç başlattıklarını belirtti.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "Belediye Başkanlığı'na geldiğim ilk günden bu yana herkesin malumu olduğu üzere birilerinin haksız ve bir o kadar da alçakça saldırılarına uğramaktayız. Öyle ki, birileri bunu bir iftira ve karalama kampanyasına dönüştürdü. Biz bu karalama ve iftiralara bugüne kadar çalışma azmimizi şevkimizi etkilemesin, bizi bu ilçemize hizmetten alıkoymasın diye dönüp bakmadık. Lakin, gelinen noktada maruz kaldığımız ahlaksızca iftiralara karşı bu açıklamayı yapma zaruretimiz doğdu.

Başkan Özcan yayınladığını yazılı açıklamada; İlçemiz sosyal imkânlar açısından kısıtlıdır. Bizler Pervari Belediyesi olarak imkânların arttırılması için sportif ve kültürel faaliyetlere sık sık yer vermekteyiz. Bu kapsamda özellikle gençlerimizin hizmetine sunulmak üzere halı sahanın kış aylarında da kullanılmak için üstü kapatıldı.

Çevre düzenlemesi ve ışıklandırmalar ile güçlendirildi. Bu hizmet Sodes kapsamında ‘’Pervari futbolcu yetiştiriyor’’ ismiyle projelendirildi.(ihale no:2018/166163) söz konusu projenin bedeli 195.400,00 TL’dir. Belediyemiz proje ortağı olduğundan 50.000 TL destek sağlamıştır.

Maliyet 300,000,00 TL olmasına rağmen belediye başkanımızın girişimleri sonucu 195.400,00 TL tutarına kadar indirilmiştir. Halı sahamız belediye bünyesinde hizmet vermeye devam etmektedir. İftiralarda yer aldığı gibi 49 yıllığına hiçbir özel ve tüzel kişiliğe kiralanmamıştır.

Önceki dönemlerde belediyemize ait taşınır ve taşınmaz mallar parsel parsel satılıyordu. Çok şükür şimdi maddi kazançlar ve vatandaş memnuniyeti kazandırıldı. Gerisini kamuoyunun vicdanına saygılarımla arz ederim.

Söz konusu iftiralarla ilgili cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup, adli süreç başlatıldığı belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.