Bu haber kez okundu.

Başkan Özcan, Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
banner229

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Vatandaşlarla bir araya gelip, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek,daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özcan, ilçenin Aydın ve Şakiran mahallelerinde esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyerek, vatandaşlarla sohbet edip çay içti.

Başkan Özcan “Belediyenin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaçlarını, sorunlarını zamanında ve süratle gidermektir. Yaşlı, genç veya çocuk fark etmez, herkesin kendine göre sorunu vardır. Biz bu sorunları tespit edip ona göre çözüm bulmak mecburiyetindeyiz. İhtiyaç ve sorunlarınız ne olursa olsun biz sizlerin hizmetindeyiz, emrinizdeyiz.

Belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Başkan Özcan, Belediye olarak kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu, vatandaşların da kapılarını her zaman kendileri için açtığını belirtti.

Pervari ilçesine hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Özcan, "Pervari halkı çok kadirşinas bir halktır. Biz de memleketimiz olarak gördüğümüz bu güzel ilçemizde fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. İlçemizi en iyi hizmetlere kavuşturmak için Belediye olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz." dedi.

Esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özcan’a teşekkür etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.