Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KUZU, ÜYELERİN SORUNLARINI BAKAN ALBAYRAK’A İLETTİ
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın katılımıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, aralarında Siirt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu’nun da bulunduğu 81 ilden 365 oda, borsa başkanı ve 61 sektör meclis başkanlarıyla telekonferans ortamında bir araya geldi.

Telekonferans ortamında düzenlenen toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, reel sektör temsilcilerinin sorunlarını dinledi.
Hükümetin salgınla mücadele sürecinde attığı adımların sonuçları ve yeni döneme ilişkin yol haritasını anlattı.

Toplantıda katılımcılar her bölgeden bir temsilci hem bulunduğu bölgedeki illerin hem de sektörlerin sorunlarını, taleplerini Bakan Albayrak’a aktardı. 

Gerçekleştirilen toplantıyı değerlendiren Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, toplantının kendileri için bilgilendirici ve olumlu geçtiğini ifade ederek, "Oda başkanları olarak Sayın Bakanımıza sektörün talep, beklenti ve sorunları hakkında kapsamlı bilgiler verdik. Bakanımız Berat Albayrak, bizlerin sorunlarını dinledi.

 Hükümetin salgınla mücadele sürecinde attığı adımların sonuçları ve yeni döneme ilişkin yol haritasını ve alınan ekonomik tedbirler hakkında bilgiler verdi. Bizde koronavirüs sürecinde üyelerimizin yaşadığı sorunları Bakan Albayrak’a ilettik. İnşallah önümüzdeki günlerde atılacak adımlar ile üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar en aza indirilecektir.” ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.