Bu haber kez okundu.

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Erdoğan Danış’tan Siirtlilere Teşekkür
banner229

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Erdoğan Danış, 2 Mart’ta başlayan normalleşme sürecinde ilimizin mavi renkte oluşundan dolayı tüm Siirtlilere teşekkür etti.

Muhtar Danış,Pandemi sürecinde Siirtli vatandaşların gerek çalışma hayatlarında, gerek sosyal hayatlarında özveride bulunarak, Siirt örnek iller arasında yer alması bizleri fazlasıyla sevindirmiştir.

Sevincimizin hüzne dönüşmemesi için vatandaşlarımızın yine aynı özveriyle, Sosyal Mesafe,Maske ve Hijyene daha fazla dikkat etmeleri gerekmektedir. Pandemi süreci ile birlikte ortaya çıkan yeni normalleşme ile birlikte rehavete kapılmadan daha sıkı şekilde adapte olmalı ve buna uymalıyız.  

Allah Ülkemize ve Siirt’imize bu hastalığı göstermesin. Duyarlılığından dolayı Kısıtlama ve tedbirlere sabırla uyan tüm Siirtli vatandaşlara teşekkür ederim.

Ayrıca Korona virüs (Covid19) salgını ile mücadelede üstün çalışma örneği sergileyen ve Devletimizin sıcacık elini hemşehrilerimize hissettiren başta Vali/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’na, İl Emniyet Müdürümüz Saruhan Kızılay’a ve tüm sağlık çalışanlarımıza kocaman bir gönül borcumuz var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.