Bu haber kez okundu.

BAHAR ŞENLİKLERİ PERVARİ İLÇEMİZE NEŞE GETİRDİ
banner229

 Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Ersan Dikili, Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Sıddık Çakan’la birlikte İlçede yapılan bazı etkinliklere katıldı.

Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ve beraberindekiler ilk olarak Şehit Polis Cuma Ali Hakan Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatih ÇİÇEK ve öğrencilerin hazırlamış olduğu sergide taş boyama, iplik çalışmaları, linol baskı çalışmaları ve değişik tekniklerle hazırlanmış birçok eserle beraber anasınıfı öğrencilerinin yıl boyunca hazırlamış olduğu çalışmalar da yer aldı. Sergi sonrasında öğretmenlerle sohbet eden Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, emeklerinden dolayı idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Daha sonra İlçe merkezinde yer alan Şehit Öğretmen Ekrem Okutan İlkokulu bahçesine İlimiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlilerince kurulan Mobil Gençlik Merkezini ziyaret eden Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ve beraberindekiler çeşitli etkinliklerde bulundular. Öğrencilerle birlikte oyunlar oynayan Kaymakam Kahraman ve Belediye Başkanı Özcan, çocukların neşeli vakit geçirmelerine yardımcı olan herkese teşekkür ettiler
Pervari Kaymakamı Murat Kahraman ve beraberindekiler yine İlçe merkezinde bulunan Fatih Ortaokulunda TUBİTAK Bilim Fuarı ve akşamda Okul bahçesinde verilen konsere katılan Pervari Kaymakamı Murat Kahraman, gündüz öğrencilerin hazırlanmış mükemmel projelerini inceleyip akşamda öğrencilerle konserde eğlendi.
Akşam verilen konserle öğrencilerin mutluluğu programların yoğun ve yoruculuğunu unutturdu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.