Bu haber kez okundu.

Av. Ekrem Olgaç, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik: Kent Konseyleri Kuracağız
banner229

Belediye Başkanı Adayı olarak göreve gelmem halinde hayata geçireceğim bir projeyle kent yönetiminde daha güçlü bir demokratik ortam yaratmayı hedefliyoruz.

Bu kapsamda "Halkla Birlikte Yönetim" ilkesi doğrultusunda kent konseylerini oluşturacağız.

Kent konseyleri projesinin amacı, kent yönetiminde daha katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir bir yapı oluşturarak, yerel demokrasiyi güçlendirmektir.

Bu konseyler, kent sakinlerinin görüşlerini, önerilerini ve ihtiyaçlarını belirleyerek, karar alma süreçlerine katılımını sağlayacak ve kent yönetiminde daha etkili bir rol oynamalarını sağlayacaktır.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Siirt Belediye Başkanı Adayı Ekrem OLĞAÇ, "Kent konseyleriyle birlikte, kent yönetiminde daha katılımcı bir yaklaşım benimseyerek, halkımızın taleplerini daha etkin bir şekilde değerlendireceğiz. Şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkesiyle hareket ederek, kentimizi birlikte yöneteceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yakup toprek 2 ay önce

Kent konseyinde kimler olacak partililer eş dost bir yerlere bağlı olanlarmı işin ehli memleket sevdalısı çıkarsız canla başla memlekete çalşacak kimselerdenmi olacak yoksa listeler oluşturulduğu sistemlemi yapılacak