Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören,TPAO Kurtalan İlçemize Bağlı Köy Yollarını Yaptığını Duyurdu 
banner229

AK Parti Siirt Millletvekili Osman Ören, Siirt'in Kurtalan ilçesinde TPAO'nun ağır tonajlı araçlarının geçişi ile bozulan yolların yapıldığını duyurdu.

İlçeye bağlı, Yanarsu-Oyuktaş arası 2,4 km İncirlik-Derince-Demirkuyu-Saipbeyli arası 8,5 km sathi kaplama yol yapımı TPAO Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada; yol çalışmalarının yapıldığını duyurdu.

Ören, daha önce TPAO yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ;Yanarsu-Oyuktaş arası 2,4 KM, İncirlik-Derince-Demirkuyu-Saipbeyli arası 8,5 km sathi kaplama yol yapımı TPAO Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmıştır.

Yapılan bu yol çalışmalarında emeği geçen TPAO Genel müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin ve TPAO bölge müdürlüğü ekibine teşekkürlerimizi iletiyoruz . 

Bütün gayretimizi ve gücümüzü  ilimize , ilçelerimize , beldelerimize ve köylerimize hizmet götürmek için harcamaya devam ediyoruz .

Hersey daha iyi bir SİİRT için…


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.