Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Yeni Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifini Ziyaret Etti
banner229

Siirt’te özellikle sanatkar ve tamirciler başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarların iş yeri bulmada çektikleri sıkıntıyı göz önünde bulundurarak bir araya gelen ve bu amaçla Yeni Sanayi Sitesi Yapı  Kooperatifi çatısı altında bir araya gelen  girişimcilerin çalışmaları devam ediyor.

Yeni Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç ilin bu alandaki ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu kooperatife gereken desteği vereceklerini söyledi.

Siirt’in yeni iş alanlarına ihtiyacının bulunduğunu belirten Olgaç “Girişimci hemşerilerimiz geniş kapsamlı bir  sanayi sitesi kurmak istiyorlar. Bu amaçla bir kooperatif kurmuşlar.  Kooperatifin bürokratik işlemlerinin ivedi bir şekilde yürütülmesini takip  edeceğiz. Siirt’in yeni iş yerlerine ihtiyacı var. “  dedi.
Kooperatif Başkanı Vefa Varol yaptığı konuşmada kendilerine destek veren  AK Parti il başkanı Av. Ekrem Olgaç ile Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ejder Katırsüren'e teşekkür etti. Varol “Başta oto tamircileri olmak üzere bir çok alanda esnaf ve sanatkarlarımız iş yeri bulmada büyük sorunlar yaşıyorlar. Mevcut küçük sanayi sitesi büyüyen ve gelişen Siirtin ihtiyacına cevap vermiyor. Bizde bu durumu göz önünde bulundurarak bu girişimi başlattık.
Bu girişim sayesinde iş yeri bulma sorununu çözeceğimiz gibi ilimizin sanayisine ve ekonomisine önemli katkı yapmış olacağız.Sitemizde ayrıca mobilyacılar ve ayrı alanlar ayırmayı planlıyoruz.” Dedi.

Kooperatifin yönetiminde başkan  Vefa Varol’un yanı sıra başkan yardımcısı  Ferhat Tekin, İlhan Oktay, M. Semih Batğı, M.Sıddık Çiçek, Metin Erdoğdu, Zekeriya Akgöz, Nurettin İlhan, Musa Tekin ve Ercan Erdoğdu yer alıyor.
AK Parti İl Başkanı Olgaç’ın ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ejder Katırsüren ve il başkan danışmanı  Hüdeydan Kayaalp ile yönetim kurulu üyesi Mahmut Çabukta katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.