Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Veysel Karani’de Esnaf Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç Veysel Karani’de yapılan 7. Olağan belde kongresinin ardından Veysel Karani esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olğaç,Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül ve Veysel Karani Belde Başkanı Bedri Görgün ile birlikte esnafları ziyaret ederek, TOKİ’nin yapmış olduğu dükkânlardaki eksiklikleri birinci ağızdan esnaftan dinledi.

Veysel Karani esnafı, TOKİ’nin yapmış olduğu işyerlerinde büyük sıkıntılar yaşadıklarını, yağan her yağışın ardından işyerlerinin tavanlarının damladığını,nem ve küf tuttuğunu ısınma sisteminin olmadığını vurgulayan esnaflar, TOKİ’nin kendilerine yaşattığı mağduriyetin giderilmesi için AK Parti il başkanı Ekrem Olgaç’tan destek istediler.

Toki kendilerine mağduriyet yaşattığını belirten esnaflar yetkililerden,siyasilerden yardım talep ediyoruz. Gelip yerinde görsünler.Dükkanların içi küflenmiş,sıvaları dökülmüş, tavanlar damlayarak döküldüğünü yollarının gölete döndüğünü ifade ettiler.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç,TOKİ ile görüşüp sorunları aktaracağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.