Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Veysel Karani Belediye Başkanı Akgün’ü Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç yönetim kurulu üyeleriyle birlikte,Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün’ü ziyaret etti.

Başkan Olgaç, Veysel Karani beldesinde ile ilgili yapılan çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanı Murat Akgün’den bilgi alışverişinde bulunarak,gündem ile bilgilendirme yaptı.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, AK Parti olarak her fırsatta hemşerileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirterek, yoğun gündemimiz arasında Baykan ilçe ziyaretimizin ardından Veysel Karani beldemize ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Baykan ve Veysel Karani beldesindeki vatandaşların bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde teşekkür etti. 

Başkan Olgaç, daha sonra Belediye Başkanı Murat Akgün’le bir araya gelerek Veysel Karani beldesi için istişarelerde bulunarak, talep ve önerilerini dinledikten sonra İnşaat çalışmaları devam eden yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün beldelerine ziyaret gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “sorunlarımızı ve taleplerimizi kendisine iletme imkanı bulduk kendisine ve ekibine teşekkür ederim.” dedi. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.