Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, Veysel Karani Beldesinde Yapılan Çalışmaları İnceledi
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün ile birlikte  Atatürk mahallesinde yapımı devam eden İmam Hatip Anadolu Lisesi, çok programlı Anadolu Lisesi yolunu mahalle yoluna ve anayola bağlayacak olan asfalt yapım çalışmalarını yerinde incelediler.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belde Belediye Başkanımız Murat Akgün Güzel işler başarıyor ve yapıyor. Beldemizin kalkınması ve büyümesi için çalışıyor. Bu çalışmalar aksamadan devam edecek. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. İşçi kardeşlerimize de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün yaptığı açıklamada; belde genelinde devam eden yol genişletme, Beton Parke Taşı, Kanalizasyon döşeme, Menfez yapımı çalışmalarına Asfaltlama çalışmalarının eklendiğini belirterek, Beldenin Veysel Karani İstiklal ilköğretim Okulu, Veysel Karani İmam Hatip Lisesi ile ÇPL (Çok Programlı Anadolu Lisesi) yollarının öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ulaşıma kavuşması amacıyla asfaltlama çalışmalarına başlandığını, Asfaltlama çalışmalarının bir haftada bitirilmesi öngörüldüğünü ifade ederek,Her şey güzel bir Veyselkarani için olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.