Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olğaç, Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,Teşkilat mensuplarıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firma sahipleri ve çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,Teşkilat mensuplarıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, Bilim Teknik Koleji, Öz Doğu prefabrik, Işık Veren, Lamino, Denizhan Moda tekstilleri, Kuzu çivi fabrikası, Saygı halı yıkama, Bay kim yapı, Ege consepti, Yes yalıtım esnaflarını ziyarette bulundu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç; "Organize Sanayi Bölgemizdeyiz. Teşkilat üyelerimiz ile birlikte, üretim,yatırım, istihdam ve ihracat yönüyle ilimize önemli katkı sağlayan, fabrikalarımızı ve burada çalışan işçi kardeşlerimizi ziyaret ederek,Türkiye Yüzyılını konuştuk."

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt OSB’nin faaliyetlerini yakından takip ederek ve yapılan çalışmaları takdir ettiklerini belirtti.

Ülkenin huzur, güven ve istikrar ortamına duyduğu ihtiyacı dile getiren İl Başkanı Olgaç, 14 Mayıs'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının şimdiden ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Olgaç, “birliktelik ve kardeşliğin önemine vurgu yaparak, Siirt'in gelişimi ve kalkınması için gereken tüm çabayı gösterdiklerini ifade eden Başkan olgaç, sanayicimizin yanındayız. Üretenin yanındayız. İlimiz için taş üstüne taş koyanın yanındayız..." Dedi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.