Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Olğaç, Kentteki Tarımsal Eksikleri Bakan Yardımcısı Tunç’a Aktardı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ile telekonferans sistemiyle görüştü. Olgaç, ildeki tarımsal eksiklikleri bakan yardımcısına iletti.

AK Partinin 22 il başkanı ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Genel Müdürler, Bölge ve İl Müdürleri ile telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, kentteki Tarımdaki eksiklikleri dile getirdi.

Olğaç, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “22 il başkanımızın katılımı ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mehmet Hadi Tunç, genel müdürlerimiz, bölge müdürlerimiz ve il müdürlerimizle birlikte, ilimizin tarımsal faaliyetleri, bu faaliyetlerin eksik görülen kısımlarını, ayrıca Tarım ve Orman il müdürümüz Ergün Demirhan’ın da belirlediği bir takım eksiklikleri bakanlığımıza bildirdik. T

arım ve Hayvancılık faaliyetlerinin bir an önce ilimizde istenilen seviyelere gelmesini temenni eder, toplantının ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.