Bu haber kez okundu.

AK Parti'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Davet
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirtlileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mitingine davet etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve İl Başkanı Ekrem Olgaç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Aralık Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenecek mitinge tüm vatandaşları mitinge davet ettiler.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4 Aralık Cumartesi Günü saat 12.00'de 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Siirtlilerle  buluşacağını belirtti.

Siirt halkını mitinge davet eden Başkan Olgaç, "Siirtliler eniştesi olan Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyor. Recep Tayyip Erdoğan'da Siirtlileri seviyor. Bunun için ben inanıyorum ki bu güne kadarki en görkemli en kalabalık mitingi gerçekleştireceğiz.

4 Aralık Cumartesi günü saat 12.00'da, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılacak olan mitingimize de kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle, hatta aileleriyle Siirtlilerin yine en yüksek katılımı göstererek, aynı desteği sağlayacaklarına inanıyorum. Bu anlamda şahsım olarak Siirtli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu mitingimizde yine bizleri yalnız bırakmayacaklarına canı gönülden inanıyor, tüm Siirtli hemşehrilerimizi mitingimize bekliyoruz.”

Ören yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın Cumartesi günü Siirt halkıyla buluşacağını belirterek, "Şehrimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, milletin umudu, ümmetin ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan’ı Siirt’te büyük bir sevgi ve muhabbet taşıyan dünya liderini coşkulu bir şekilde ağırlayacağız." ifadelerine yer verdi.

Siirt her zaman kendisine yakışır bir şekilde eniştesi Erdoğan'ı karşıladığını vurgulayan Ören, şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın gönlünde Siirt’in çok ayrı bir yeri vardır. Bunu kendisi de her seferinde dile getiriyor. Siirtliler olarak bizler de Cumhurbaşkanımızı aynı muhabbetle seviyoruz.

Siirtliler mazlumların hür sesi olarak dünyaya meydan okuyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı büyük bir katılımla karşılayacaktır. Siirtliler, Erdoğan'ın katıldığı her programa büyük ilgi gösterdi. Her mitingde, her kongrede rekor üstüne rekor kırdı, yine bir rekor katılımıyla Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız." İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.