Bu haber kez okundu.

AK Parti'de İlk Başvuru Tayyar Özcan'dan
banner229

AK Parti'de 2019 mahalli idareler seçimi aday adaylığı sürecinin başlamasıyla birlikte ilk başvuruyu Pervari İlçe Belediye Başkanı Tayyar Özcan yaptı.

AK Partili Pervari ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Tayyar Özcan, bugün kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte AK Parti ilçe bürosuna giderek İlçe Başkanı Tekin Özer'e dosyasını teslim ederek adaylık başvurusunda bulundu.

 Pervari ilçesine hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Pervari  Belediye Başkanı Tayyar Özcan, "Pervari halkı çok kadirşinas bir halktır. Biz de memleketimiz olarak gördüğümüz bu güzel ilçemizde 30 Mart 2014 tarihinde bu kutsal göreve gelerek, güzel İlçemiz Pervari’ye hizmetkar olup,elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.

Pervari ilçemizin hizmetkarı olmak için yola çıktım.Adaylığımızın başta şahsım, ailem, hemşehrilerim, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum.Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun bütün hemşehrilerimin dualarını ve desteklerini bekliyorum. Bugün İtibariyle Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyamızı İlçe Başkanımız Tekin Özer'e teslim ettik.

Beni bu anlamlı günümde ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan,parti binamıza sığmayan değerli Pervari’li hemşehrilerime teşekkür ediyor,hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.