Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Diyaeddin Temiz, Medya Siirt Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Siirt Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü, eğitimci, hukukçu, kentin entelektüel ve akil insanlarından 28. Dönem AK Parti Aday Adayı Diyaeddin Temiz, Medya Siirt büromuzu ziyaret etti,

Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turan Koyuncu ile gündemi ve adaylık sürecini değerlendirdi, milletvekili seçilmesi durumunda hedeflerini anlattı.

"Eleştiri bünyesinde umut var" diyerek farklı bir iddia ile ortaya çıkan Temiz, siyaset ile ilgili güzel umutlar önemli hedefler ortaya koydu. Temiz, Siirt nüfusunun yüzde 11,11'inin yani 36 bin 898 kişinin 15-19 yaş arası olduğunu, yani çoğu yeni seçmenin yerelde değişimi destekleyen ve hayal dünyalarında gerçekle uyuşacak yerel politikalar geliştirilmesi gerektiğine inandıklarını söyledi.

"Beni ben eden, var olduğum kadim kent Siirt’e dair umutlarım, söyleyebileceklerim, yapabileceklerim ve değiştirebileceklerim olduğu için Aristo’nun tanımıyla 'Bir insanın uğraşabileceği en nitelikli iş' olan, siyasete, milletvekilliğine başvurdum." diyen Temiz, sosyal medya hesabında; kıymetli hemşerilerim diyerek şu paylaşımda bulundu: "Siirt bana Ziraat Okulu Lojmanlarında mutlu bir çocukluk, Necat Pamukçu Hocam 14 Eylül İlkokulunda bana fedakâr ve nitelikli bir temel, Siirt Atatürk Anadolu Lisesi’nin okul, öğretmen ve yönetimiyle sağlam bir eğitim ve öğretim, İlkokul yıllarından itibaren içinde bulunduğum MGV sarsılmaz bir şuur, Siirt Eğitim Fakültesi iyi bir öğretmenlik formasyonu, Siirt Sultan ve Siirt Final Dershaneleri özel sektör kamu ayrımı noktasında farkındalıklar, Pervari Beğendik, Kurtalan Çakıllı, Siirt Merkez’deki öğretmenlik memuriyet, Siirt Belediye Başkanlığı’ndaki özel kalem müdürlüğü ve Sosyal/Kültürel İşler Danışmanlığı da paha biçilmez tecrübe, Siirt Barosu’ndaki serbest avukatlık, uzman arabuluculukta adalete hizmet etme imkânı verdi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RIDVAN EKİN 1 yıl önce

Genç dinamik ve vizyon sahibi oluşu ile Siirt'e faydalı olacaktır. Siirt'in yetiştidiği bu değere herkesin sahip çıkması ve desteklemesi gerekiyor. Kimsenin arkasına sığınmadan kimseye yaranmadan sadece Siirt'e hizmet etmeyi vazife edinmiş değerli hukukuçu hemşerimize başarılar diliyorum.