Bu haber kez okundu.

AK Kadınlardan Emine Erdoğan Anaokulu'na Ziyaret
banner229

Siirt AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuba Mavi ve yönetim ekibi, ilimize yeni açılan Emine Erdoğan Anaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, minik öğrencilere oyuncaklar hediye eden Başkan Mavi,Öğrencilerle birlikte pasta keserek keyifli anlar yaşandı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Betül Tuba Mavi, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, çocukların mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitim almasının önemine vurgu yaparak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Kadınlar da çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti ve bu anlamlı günün anısına hatıra fotoğrafları çektirildi.

Emine Erdoğan Anaokulu yetkilileri, ziyaretlerinden dolayı Başkan Mavi ve ekibine teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını ifade ettiler.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.