Bu haber kez okundu.

Acil Tıp Sempozyumu 1-2 Ekim Tarihlerinde Yapılacak
banner229

1-2 Ekim 2019 tarihlerinde Siirt TÜRGEV Konferans Salonunda yaklaşık 800 katılımcının katılacağı 25.Acil Tıp Sempozyumu gerçekleştirilecek.

Sempozyum Başkanlığını Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vefik Arıca, il Sağlık Müdürü DrErol Emre Ömür ve ATUDER Başkanı Prof. Dr. Başar Cander’in yapacağı Sempozyuma Siirt Valiliği, Siirt il Sağlık Müdürlüğü, Siirt Kızılay Şubesi, ATUDER ve Genç Girişimciler Topluluğu paydaş olarak ev sahipliğinde yapılacak.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.DrVefik Arıca 1-2 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan 25.Acil Tıp Sempozyumu  ile ilgili yaptığı açıklamada,ilimiz, bölge ve ülkemizin değişik hastanelerinden katılacak Acil Tıp Uzmanları ve diğer sağlık personellerinin katılımıyla 2 gün boyunca bilimsel sempozyum yapılacağını ifade etti. 

Arıca,Sempozyum bölgemizde yapilacak en geniş kapsamlı ve en yüksek katılımlı Acil Tıp Kongresi olacağı, Acil Tıp konusunda en son bilgilerin ve hocaların deneyimlerini paylaşacağı, sözel ve yazılı posterlerin sunulacağı bir sempozyum olacak olması nedeniyle önemli bir bilimsel toplantı olacaktır. Sempozyuma Sağlık Bakanlığından ve farklı üniversitelerden üst düzey yetkililer katılacak olup,Açılış 01 Ekim Salı sabah 09:00 da Siirt TÜRGEV konferans salonunda gerçekleşeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.