Bu haber kez okundu.

Abdurahman Öz: ‘Siirt’te 12-0’lık Bir Sonuç İstiyoruz’
banner229

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Abdurahman Öz, Siirt AK Parti’de düzenlenecek temayül yoklaması öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu.
AK Parti Siirt İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan yardımcısı Abdurahman Öz, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Merkez Disiplin kurulu üyemiz Abdülmecit Tarhan katıldı.
“12-0’lık Bir Sonuç İstiyoruz”
Toplantıda konuşan, 25. ve 26. Dönem Aydın Milletvekili, Genel Merkez yerel yönetimler Başkan yardımcısı Abdurahman Öz, “Cumhurbaşkanımız Siirt halkına selamını iletti. Önümüzde 31 mart seçimleri var. Siirt, ilçe ve beldeleri, biliyorum 31 mart seçimlerinde sizlere ve Siirtli hemşehrilerime güveniyorum. Önümüzdeki seçimlerde 12-0’lık bir sonuç istiyoruz. Böylelikle seçim sürecini buradan başlatmış oluyoruz.” Dedi.
Öz, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Partimize il ilçe ce belde aday adayı olarak müracaat eden tüm aday adaylarına teşekkür ederim, saflarını ve gönüllerini belli ettikleri için. Ama en nihayetinde özellikle belediye başkanlıkları için 1 aday olacak. Listeler açıklandığında bugün nasıl birlikteysek o gün de birlikte 12-0 hedefini unutmadan çalışmanızı bekliyorum.”
“Tüm Aday Adaylarına Eşit Mesafedeyiz”
Öz, “Biz tüm aday adaylarına eşit mesafede olduğumuzu belirtmek istiyorum. Partimizin seçim işleri başkanlığının belirlemiş olduğu usul ve esaslara uygun olarak temayülü uygulayacağız. Yarın 500’e yakın teşkilat mensubumuz oy kullanacak. AK Parti olarak teknoloji, teşkilat ve temayüle önem veriyoruz. Bu çerçeve yarın teknolojik bir temayül olacak. Bir il belediyesi ve ilçe belediyesi için temayül uygulayacağız. Yarın (Pazar) günü saat 10.00’da başlayacağız. AK Partililere yakışır şekilde, Siirtlilere güç birliğimizi gösterecek şekilde güzel bir temayül bekliyorum. Yarın 16.00’da genel merkez seçimi kapatacak. Sayın Cumhurbaşkanımız tüm temayül sonuçlarını düğmeye basarak görecek. 31 Mart seçimlerinin Siirt için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 12-0 beklediğimi genel merkez olarak ifade ediyorum ve bu konuda size güveniyorum.”
AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç da partilileri yarınki temayül yoklamasına davet etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.