Bu haber kez okundu.

9 Yıl 2 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan Cezaevi Firarisi Yakalandı
banner229

Siirt’in Kurtalan ilçesinde işlediği suç sebebiyle hakkında 9 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan cezaevi firarisi L.G. isimli şahıs düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada; Emniyet Müdürlüğümüzce “Asayiş Suçlarının Önlenmesine” yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; İlimize bağlı Kurtalan ilçesinde Asayiş Büro Amirliğimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve aynı zaman da cezaevi firarisi olarak aranan (L.G. ) isimli Şahıs ekiplerimiz tarafından yakalanmış olup, yapılan üst aramasında 11 gram uyuşturucu madde bulunmuştur.

Şahıs ile İlgili yapılan adli işlemlerin ardından Siirt Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir. Halkımızın güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.