Bu haber kez okundu.

112 KİŞİ HAKKINDA TERÖR SORUŞTURMASI AÇILDI
banner229
Siirt’te sosyal paylaşım siteleri üzerinde terör örgütü propagandası yaptıkları ileri sürülen 112 kamu görevlisi hakkında idari soruşturma başlatıldı.
Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, Siirt’te İllegal basın açıklamalarına iştirak, toplumu alenen tahrik ve teşvik, terör örgütü propagandası yapmak ve sosyal paylaşım sitelerinde devlet büyüklerine hakaret eden paylaşımda bulunmak gibi 5 ayrı madde üzerinden 112 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Diyarbakır, Cizre ve Silopi’de terör örgütü tarafından kurulan hendeklerin Siirt’te de kurulmak istendiğini, ancak Siirtli vatandaşların örgüte ciddi anlamda destek vermediğini yönünde istihbarat bilgileri aldıklarını belirten Özkan, “Siirt bu yönde huzur ve güven kentidir. Bu konuda Jandarma, Tugay ve MİT ile koordineli çalışıyoruz.
Siirt’te İllegal basın açıklamalarına iştirak, toplumu alenen tahrik ve teşvik, terör örgütü propagandası yapmak ve Twitter ve Facebok gibi sosyal paylaşım sitelerinde devlet büyüklerine hakaret eden paylaşımda bulunmak gibi 5 ayrı madde üzerinde yapılan çalışmayla 112 kişi hakkında idari soruşturma başlatıldı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

geç kalınmış bir karar, sayın valime ve hükümet yetkililerine sesleniyorum, rotasyon uygulamasına bir an önce yapılması lazım bu rotasyon olmadıkça hiç bir şey çıkmaz, diyanetten başlayın tüm kamu kuruluşların rotasyon yapın ancak böyle düzelir, diyanette bazı kuran kurslarında, eğitimde bazı okullarda terör yetiştiriliyor, sayın büyüklerime tekrar sesleniyorum, ülkemizde bir an önce her kesimde rotasyona geçilmesi lazım.