Bu haber kez okundu.

Tillo İlçemizde Öğrenciler Palyaço İle Karşılandı
banner229

Siirt’in Tillo ilçesinde yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle okullara gelen minik öğrenciler, Palyaço ile karşılandı. Sınıflarda derslerine başlayan öğrencilere 14 kural palyaço tarafından anlatıldı. Aradan geçen 6 ayın ardından okullar yeniden öğrencilere kapılarını açtı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medyadan paylaştığı, “Okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” açıklamasına Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik, “40 dakika teneffüste çocuklarımızın mutluluğunu Palyaço getirerek çocukları mutlu etmek istediklerini söyledi.

Ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıflarında eğitimlerine başlayan öğrencileri ziyaret eden Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik ve beraberindekiler öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlarken, Okula gelen öğrencilere ayrıca özel üretilmiş maskeler ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

Düzenlenen program sonrası açıklamada bulunan Tillo İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Çelik, “2020-2021 eğitim öğretim yılının burukta olsa bugün başladık. Bizlerde onların ilk gün heyecanına ortak olmaya çalıştık.

Milli Eğitim Bakanlığı’nı aldığı pandemi tedbirleri çerçevesinde ilçemizde de öğrencilerimiz dönüşümlü bir şekilde okullara gelip öğretmenleriyle bir araya gelecekler.

Okulumuzda öğrencilerimiz 8'er kişilik sınıflarımızda ilk defa bir araya geldiler. Belirli bir saat süre içerisinde yüz yüze eğitimlerini aldıktan sonra kalan öğrencilerimizde eğitimlerini alacaklar” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.