Bu haber kez okundu.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü Bir İlke İmza Attı Proje Okullarının İhtiyaç Listesini Yayınladı
banner229

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Türkiye genelinde proje okulları yönetici ve öğretmen ihtiyacına ilişkin duyuruya çıkan ilk il oldu.

Özel Program ve Proje Uygulayan Ortaöğretim Okullarına Yönetici ve Öğretmen Başvurusuna çıkan Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan duyuruda; Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı ilimiz özle Proje ve Program uygulayan Okullarımıza ve Yönetici ve Öğretmen ataması ekli listede yazılı okullarımızın karşılarında belirtilen sayıda Müdür /Müdür yardımcılığı / Müdür Baş Yardımlığı ile Branş bazımda öğretmen İhtiyaçları belirtilmiş olup başvurular alınacaktır.

Başvuru belgelerinin DYS ortamında, ayrıca onaylı belgelerin asıllarının Müdürlüğümüz Ortaöğretim Şubesine17.05.2021 tarihine kadar gönderilmesi ve elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Türk Eğitim Sen Siirt İl Başkanı Cengiz Özbilici, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e bu şeffaf yaklaşımı dolayısı ile teşekkür etti. Özbilici, tıpkı ilan süreci gibi atama sürecinin de objektif kriterlere gore yürütüleceğine inandıklarını söyledi.

İhtiyaç Listeleri İçin TIKLAYINIZ

http://siirt.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_04/30161552_Ortaogretim_Proje_Okullarina_ihtiy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.