Bu haber kez okundu.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Ödev Takip Sistemi Kuruldu
banner229

Pandemi sürecinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Siirt ilinde de eğitim ve öğretime destek olmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü çeşitli faaliyetler sürdürmekte. 

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip yaptığı yazılı açıklamada;  Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ödev Takip Sistemi kurularak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinasyonunda Siirt’te görev yapan öğretmenler tarafından mevcut sisteme katkı sağlamak ve öğrencilerimizin bu süreçte en iyi şekilde eğitim - öğretimi tamamlaması için haftalık ödevler ve konu özetleri hazırlandı.

Edip, hazırlanan Ödev Takip Sistemi sayesinde hem Siirt ilindeki öğrencilerin hem de ülke gelindeki öğrencilerin uzaktan eğitim sürecine desteğinin arttırılması, eğitim öğretimin pandemi sürecindeki etkilerinin azaltılması ve öğrencilerin öğrenmesi gereken konu ve soru ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir.

Hazırlanan ödevler ve konu özetleri, öğrencilerimize haftalık ödevler şeklinde planlı olarak 22 Eylül 2020 tarihinden itibaren her hafta başı ulaştırılacaktır.

Edip, Öğrencilerin ödevlere ulaşması için resmi web sitesine, sosyal platformlara ve EBA sistemine yüklemeler yapılacak olup Pandemi boyunca öğretmenlerimiz öğrencilerle EBA üzerinden ve kendilerinin sosyal medya araçları üzeninden oluşturdukları sınıf grupları aracılığıyla öğrencilere soru ve konu özetlerini ulaştıracaklardır.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, ayrıca dezavantajlı öğrencilerimize okullar aracılığıyla hazırlanan ödevler basılı olarak ulaştırılacaktır. Ödev Takip Sistemi ile yapılan canlı derslere ek olarak oluşturulan haftalık ödevlerle tam öğrenme ortamı hedeflenmekte olup öğrencilerimizin yaşanan bu salgının tatilde olmadığını anlamalarını ve velilerimizin bu sürece katkı sağlamalarını beklemekteyiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.