Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,Kurtalan’da Okul Müdürleri İle Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan’da okul müdürleriyle bir araya gelen,İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip,Yeni Mahalle ve Atatürk İlkokullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Kurtalan ilçemizde bulunan okul müdürlerinin katımıyla İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip başkanlığında icra edilen toplantıya Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat,  Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Şube Müdürü Abbas Balcı ve Kurtalan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Mete katıldı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Şube Müdürü Abbas Balcı, okul müdürleri ile ilimiz LGS istatistiklerini paylaşırken kat edilen yoldan bahsetti.

Abbas Balcı, 2019 yılına nazaran Kurtalan ilçemizin yükselen başarısında emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür ederek sözü İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e bıraktı.

Edip, okul müdürleri ve öğretmenlerin özverili çalışmalarını takdir ederek çok daha fazla çalışmaları gerektiğini belirtti. Yüz yüze eğitimin aşamalı olarak başladığını ve bu dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek başarı dileklerinde bulundu.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DENİZ EDİP KURTALAN’DA OKUL ZİYARET ETTİ

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okul müdürleri ile yaptığı toplantıdan sonra, Kurtalan merkezde bulunan Yeni Mahalle ve Atatürk İlkokullarını ziyaret etti.

İlk olarak Yeni Mahalle İlkokulunu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip, okuldaki yüz yüze eğitim çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra 81 ilin Belediye başkanları tarafından gönderilen hediyeleri öğrencilere dağıttı.

İl Millî Eğitim Müdürü Deniz Edip’in sonraki durağı Atatürk İlkokulu oldu. Atatürk İlkokulu yönetici ve öğretmenleri ile bir müddet sohbet eden Edip, "çok kutsal bir görevi üstleniyoruz ve zorlu bir süreçten geçiyoruz, bu konuda sizlere büyük işler düşüyor bu süreci en iyi şekilde yöneteceğinize dair olan kanaatim tamdır" dedi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip'e eşlik eden Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat "İl Milli Eğitim Müdürümüz her zaman destekçimiz olmuştur bu destekle inşallah ilçemizin başarısını daha ileriye taşıyacağız, yapacağımız çok şey var" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.