Yeni yıla gireceğimiz bu son anlarda,yeni umutlarla birlikte hayatın her alanda vermiş olduğu stres ve dünyanın genel durumu bir çoğumuzu daha karamsar bir halde olmasına  neden olabiliyor.
Hayatın akışına kapılan bireyler yapmak istediklerini ve içlerindeki potansiyeli farkedemeden bir seneyi daha bitiriyor.
2022  yılına damga vuran en önemli olaylardan biride hiç kuşkusuz Rusya-Ukrayna savaşı oldu,bu savaştan ülkemizde dahil olmak üzere bütün dünya olumsuz etkilendi.
Dünyayı kasıp kavuran  Corona belasının olumsuz etkileri bitmeden bu seferde yaşanan bu savaşla dünya ülkeleri kendilerini yeni bir krizin içinde buldu.
Hülasası sağlık ,ekonomik hayat şartları,pahalılık, enflasyon,döviz, altın vs derken iyi kötü bir yılı daha geride bıraktık
Dünyada kalacağımız bir yıl daha azaldı.Umarım ve dilerim gelen ve gelecek olan tüm yeni yıllar savaşlardan, acılardan,felaketlerden uzak dünyamıza ülkemize ve tüm insanlığa huzur,sevinç,barış sevgi,dostluk,mutluluk ve fazlasıyla umut getirir.

Her  yeni yıl;yeni atılımlar yeni umutlar,yeni baslangıçlar ve yeni beklentileri içinde besler,her yeni yıl yeni yenilikler,dilekler,"Yeni Umutlar Yılıdır"Gerçekleşmesede...
Gönül isterdiki,her yeni yılda insanlık yeni başarılarla ,yeni buluşlarla,savaşlardan yıkımlardan dersler çıkararak yeni dostluklara güzelliklere imzasını atsın ve dünyamız hergün biraz daha yaşanılır hale gelsin.

Umudumuz odur ki yeni yılın sadece bir kısım insan ve bazı ülkeler için değil,tüm dünya insanının mutlu olup yüzünün güldüğü yıl olmasıdır.
Acısıyla tatlısıyla günahı ve sevabıyla bir yılı daha geride bırakarak,büyük coşku ve umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.Her başlangıc umut doludur.
2022 yılını da birlik ve beraberlik içersinde,sevinç ve üzüntüleriyle geride bırakarak 2023 yılınada çeşitli beklenti ve umutlarla girelim
Yeni yılın ülkemize,milletimize,ilimize ve tüm insanlığa huzur,barış,sağlık,mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim. 

Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey ama her şey gönlünüzce olsun.
Kalın sağlıcakla.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.