Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Milli Güreşçileri ve Beraberlerindeki Heyeti Makamında Kabul Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Gençler Avrupa Şampiyonu Abdullah Toprak, Yıldızlar Avrupa ikincisi Barış Erbek’i makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Kabulde, Kayseri Şekerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dayı, Şekerspor Kulübü Güreş Şube Sorumlusu İnanç Kızılyazı, Güreş Antrenörü Mehmet Turgut, Siirt İktisas Spor Kulüp Başkanı Mehmet Şakir Kayalap, İktisas Spor Kulüp Yöneticileri hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Fuat Atik, Milli güreşçileri ve spor yöneticilerini kutladı.

Milli sporcular ve spor yöneticileri ile bir süre sohbet eden Vali Atik, “Siirt’in bağrından çıkmış ve spor hayatlarına Şeker Spor ’da sürdüren ve ülkemizi uluslararası şampiyonalarda büyük bir başarıyla temsil eden, Şanlı bayrağımızı dalgalandırarak, bizlere büyük bir sevinç ve gurur yaşatan milli güreşçimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Kayseri Şekerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dayı ise Vali Atik’in sporun her branşına destek verdiğini belirterek, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Sayın Hüseyin Akay’ın selamlarını getirdiklerini söyledi.

Siirt İktisas Spor kulübü ile kardeş kulüp olduklarını kaydeden Dayı, Milli sporcularımız Abdullah Toprak ve Barış Erbek’in Siirt İktisas spor kulübünde yetiştiklerine işaret ederek, sporcularımızın doğup büyüdükleri yeri ziyaret etmek, hem de kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına Siirt’i ziyaret ettiklerini söyledi.

İktisas Spor Kulüp Başkanı Mehmet Şakir Kayalap’ ta Şeker Spor ’un yöneticileri ve eski öğrencilerini Siirt’te ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kayser-Siirt arasında kurulan kardeşlik ve gönül birliğinin artarak devam edeceğini belitti.

Yapılan konuşmaların ardından milli güreşçileri altınla ödüllendiren Vali Atik, ziyaret anısına, Kayseri Şekerspor Kulübü Başkanı İbrahim Dayı’ya Türk bayrağı işlemeli bir Siirt Tiftik Battaniyesi hediye etti.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GERÇEKÇİ OLALIM 5 yıl önce

Liselere geçiş sınavı açıklandı haberiniz varmı?