Bu haber kez okundu.

Tillo'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası
banner229

Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen kurumlar arası voleybol müsabakaları 15 Mayıs günü Tillo Kapalı Spor Salonunda başladı.

 Renkli görüntüler eşliğinde başlayan turnuva, 25 Mayıs 2017  günü yapılacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek.

Kurumlar arası voleybol turnuvasına yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını belirten Tillo Kaymakamı Yunus Koç, "Tillo’da sporun tüm branşlarına her yaş kesimden büyük ilgi ve alaka olduğunu,  Kurumlar arası voleybol turnuvasında kurumlar arası birlik ve beraberliği, çalışanlarımızın arasındaki kaynaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Kurumlar arası Voleybol turnuvasına katılan takımlara başarılar diliyoruz, bundan sonra da kurumlarımıza yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceklarini" söyledi.

Tillo İlçemizde bulunan Tillo Kapalı Spor Salonunda 15 Mayıs'ta başlayan Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Kaymakamlık, İlçe Müftülüğünü 2-1 yenerek İlk maçından galibiyetle ayrıldı.

Günün diğer maçında ise Jandarma Komutanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü 2-0 Mağlup Etti. 2 Grup Halinde toplam 8 Takımın katıldığı Turnuva 25 Mayıs'ta Sona erecektir.


 

Anahtar Kelimeler:
SiirtTilloVoleybolTurnuva
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.