Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Spor U-15 Akademi Takımı Batman’da Şampiyon Oldu
banner229

Siirt il özel idaresi spor U 15 akademi takımı Batman’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında Şampiyon oldu.

Siirt İl Özel İdare Spor U-15 takımı hocaları eski Futbolcu Ekrem Kurt yönetiminde Batman’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Bingöl, Van, Cizre ve Şanlıurfa takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Siirt İl Özel İdare Spor U-15 takımı hocası Ekrem Kurt, Uzun zamandır müsabaka oynamayan sporcularının Batman’da düzenlenen Şampiyonada 4 farklı takımla yaptıkları müsabakalardaki heyecanları, istekleri ve coşkuları görülmeye değerdi.

Bu turnuvadan farklı tecrübeler ve deneyimler kazanan sporcularının diğer takım sporcuları ile de kaynaşarak yeni arkadaşlıklar edinip özledikleri sosyal ortama kavuştular.

Dört takımla oynadıkları maçları kazanarak şampiyon olduklarını belirten Kurt, turnuvada bize desteklerini esirgemeyen Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya'ya teşekkür etti.

Siirt İl Özel İdare Sporun geleceği olan Siirtli çocuklarımızı tebrik ediyor, şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.