Bu haber kez okundu.

Kısacık, Başarılı Olan Sporcuları Ödüllendirdi
banner229

14-16 Nisan 2022 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen “Bocce Petank Büyük Kadınlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası” düzenlendi.

Düzenlenen yarışmada ilimizi temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Dilcin OĞUZ, Bocce Petank Büyük Kadınlarda 48 skor elde ederek yeni Türkiye rekorunu kırdı ve altın madalya kazandı. Erkekler Bocce  Petank kategorisinde yarışan sporcumuz Ömer Akcan, 240 sporcu arasından 3’üncü olarak bronz madalya almaya hak kazandı.
Siirt Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, sporcularımız Dilcin Oğuz ve Ömer Akcan’ı, Spor Hizmet Müdürü Mehmet Tufan Olgaç, Spor Şube Müdürü Levent Obuz Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Ramazan Şahin ve Bocce Antrenörü Mesut Eryeşil’i makamında ağırlayıp başarılı olan sporcuları tebrik ederek ödüllendirdi.

Kısacık, “Sporcu genç kardeşlerimizin ilimiz adına yarışarak başarı elde etmeleri bizleri çok mutlu etti. Bizler, her zaman sporcularımızın yanındayız. Her daim yollarını bir fener misali aydınlatmak için elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Sportif anlamda kadim şehrimiz Siirt’i daha iyi yerlerde görmek için var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.