Bu haber kez okundu.

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İrfan Obay, Güven Tazeledi
banner229

Ziraat Mühendisleri Odası Siirt Şubesinde yapılan seçimlerde mevcut başkan İrfan Obay güven tazeledi.

Ziraat Mühendisleri Odası seçimli olağan genel kurul toplantısı hafta sonu Ziraat Mühendisleri Odasında yapıldı.

Seçimde İrfan Obay ve Rıfat Gümüş’ün aday olduğu iki liste ile seçime gidildi.Yapılan seçim sonrası Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığına yeniden İrfan Obay seçildi.

Seçim sonrası açıklamada bulunan İrfan Obay, "Desteklerini bizden esirgemeyen meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimiz tarafından verilen görevin önemi ve sorumluluğunu iyi biliyoruz. Elimizde taşıdığımız bu bayrağı daha yükseğe taşıma gayreti içerisindeyiz.

Tüm siyasi mülahazalardan uzak bir tutum ve davranışla, herkese eşit mesafede durarak tüm Ziraat Mühendislerinin kendini ZMO‘ya ait hissedebileceği bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Odamızın ilkeleri doğrultusunda Siirt`in en önemli Sivil Toplum Örgütü̈ olarak gerek mesleğimizin onuru, itibarı ve kamuoyunda hak ettiği saygınlığı kazanması adına, gerekse de toplum yararına olan çalışmalarımız ve gayretlerimiz devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.