Bu haber kez okundu.

YOL-İŞ Sendikası 2. Şube Başkanlığına Fahrettin Nazlıer Seçildi
banner229

Türkiye Yol-İş Diyarbakır 2 Nolu Şube 10. Olağan Genel kurulu toplantısı ,Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar ve Genel Merkez yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Diyarbakır Radisson Blu otelde gerçekleştirildi.

Diyarbakır Radisson Blu Otel toplantı ve kongre salonunda gerçekleştirilen Yol-İş Diyarbakır 2 Nolu Şube 10.Olağan genel kurulu Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar, Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri, Türk-İş’e bağlı sendikaların Diyarbakır,Siirt, Şırnak ve Batman Şube Başkanları ve yetkilileri ile çok sayıda delege katıldı.

Siirt,Diyarbakır,Batman ve Şırnak illerini kapsayan YOL-İŞ Sendikası 10'nuncu Olağanüstü Kurultayı 2. Şube Başkanlık seçiminde Siirt Yol-İş Sendika Başkanı Fahrettin Nazlıer Türkiye Yol İş Sendikası 2.Şube Başkanlığına seçildi.

Diyarbakır’da yapılan kurultay Saygı duruşu, İstiklal marşı başlayan kurultayda, Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar yaptığı konuşmada;” 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan seçimlerle Türkiye Cumhuriyeti yeni bir sisteme geçmiştir.

Bu sistemde görev yapacaklardan Türk işçisi olarak bizlere verilen sözlerin yerine getirilmesi talep ediyor ve takipçisi olacağını söylüyoruz. Yol-İş olarak “Eşit İş, Eşit Ücret “ talebimizi Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminden talep ediyoruz. İşçi topluluğu olarak hiçbir hakkımızdan vazgeçmeyeceğiz. Yol-İş sendikasının Taşeron işçiler konusunda yaptığı mücadele ve kazanılan haklar gelecekte, Türk sendikacılık tarihinde muhakkak yerine alacak ve anılacaktır.

Yol-İş Sendikasının verdiği mücadele taşeron işçi arkadaşlarımıza bir ışık tutmuş olup, onların taşeron sisteminden kurtuluşuna vesile olmuştur. En son yayınlanan KHK ile taşeron işçilerinin kadroya alınmasında emeği geçen tüm siyasilere teşekkür ediyorum.

Şimdi başta çalışanların sorunları olmak üzere toplumun beklentilerine odaklanma zamanıdır. Şimdi, Daha güçlü toplum,daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye” olma yolunda dayanışma ve çalışma zamanındır.

Protokol konuşmaların ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirilerek, seçimlere geçildi.

113 delegeden 98 delegenin katıldığı Yol-İş Diyarbakır 2 Nolu Şube 10. Genel Kurulu seçimlerinde Siirt Şube başkanı Fahrettin Nazlıer, 97 delegenin oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Diyarbakır 2 Nolu Şube başkanlığına seçilen Fahrettin Nazlıer yaptığı konuşmada; kendisine bu görevi tevdi eden çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek aynı azim ve gayret ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.