Bu haber kez okundu.

Yener Tanık’tan Ameliyat Olan Ayhan Mergen’e Geçmiş Olsun Ziyareti
banner229

Siirt Gazetesi yazarlarından, Kanal 56 Genel Yayın Yönetmeni Ayhan Mergen’i ameliyat olduğu Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde ziyaret eden Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Mergen’in başarılı bir ameliyat geçirdiğini ve tüm dostlara selamlarını ilettiğini ifade etti.

SİİRT MİLLETVEKİLİ MERVAN GÜL,İL BAŞKANI OLGAÇ'TA ZİYARET ETTİ
AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Eski Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,AK Parti  Siirt İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin ve Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ile birlikte Ayhan Mergen’i ameliyat olduğu Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Medya Siirt ailesi olarak Ayhan Mergen’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memleket sevdalısı 11 ay önce

Geçmiş olsun bu arkadaşa -Yahu neden fakir fukaranbın ziyaretin gidilmiyor bu ziyaretine gidenler gerçekten Allah içinmi gidiyor Allah için işleyiniz Allah için Buğzediniz diye bir söz var

Avatar
salih özen 11 ay önce

bu ziyaretlerde böyle b oy boy resim çektirip paylaşmak gelenek olmuş kötü reklam kokan bir uygulama